ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 1-3-2008

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Ο κ. ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΕΧΑΣ

Με δήλωσή του περί παραίτησης από την Επιτροπή Παιδείας, στην οποία συμμετείχε μετά από πρόταση του κ.Χρονόπουλου ως μέλος της δημοτικής του παράταξης, ο κ.Τρέχας εκδήλωσε τη διαφωνία του με τον συνδυασμό του κ.Χρονόπουλου και δήλωσε έμμεσα αλλά και ολοκάθαρα ανεξαρτητοποίηση. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κ. Τρέχας δεν προσχωρεί πουθενά αλλού, μένει ανεξάρτητος και θα τοποθετηθεί για τις πολιτικές εξελίξεις αργότερα.

ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ)

Σοβαρές διαφωνίες έχουν προκύψει γύρω από θέματα που αφορούν στη ΔΕΠΑΔ και άλλα ζητήματα του Δήμου και της Πόλης στον συνδυασμό της πλειοψηφίας.
Το θέμα εμφανίζεται να είναι διαχειριστικό όμως έχει πιο πολιτικά χαρακτηριστικά καθώς εξελίσσεται σε κόντρα Συνασπισμού με ΠαΣοΚ στο εσωτερικό της πλειοψηφίας.
Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλωθεί δημόσια αυτή η διαφωνία και δεν είναι σπάνιες οι φορές που τέτοιες αντιθέσεις "σβήνουν" μετά από κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις που γίνονται εκατέρωθεν, όμως -και σύμφωνα με απολύτως αξιόπιστες πηγές- η τωρινή διαφωνία που σιγοβράζει στο εσωτερικό της πλειοψηφίας ίσως αποκτήσει μονιμότερα χαρακτηριστικά και εκδηλωθεί δημόσια σε χρόνο σχετικά κοντινό, ίσως και σε διάστημα μηνός περίπου.
Για την όποια εξέλιξη στο θέμα αυτό η "Δραπετσώνα Σήμερα" θα ενημερώσει σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: