Τέλη Οκτώβρη και η πολιτική κίνηση στον Δήμο ξαναρχίζει.

.
Μέσα στον Νοέμβρη θα συζητηθεί το θέμα του Θεμιστόκλειου
.
Μέσα στον Νοέμβρη θα βγει ανακοίνωση της Πρώτης Κίνησης με τις προθέσεις και τις θέσεις της σχετικά με τα Δημοτικά και τις Εκλογές του 2010
.

Στιγμιότυπο από τη συνέλευση της Πρώτης Κίνησης. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού Μανώλης Γλαμπεδάκης και Νίκος Αρταβάνης συζητούν για το μέλλον της πόλης.
.
Κυκλοφόρησε η εφημερίδα της Διοίκησης του Δήμου "Η Δραπετσώνα Σήμερα" που έχει πάρει τον τίτλο μας αλλά δεν το κάναμε θέμα.
.
Πολύ καλή εκδήλωση (διήμερη) διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων για τα Καπετανίδεια. Τα πυροτεχνήματα στο τέλος έδωσαν άλλη διάσταση στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου.
.

Το ταβερνάκι του "Τρούλου" που το έχει ο γνωστός σε όλους Χρήστος (Πιπίλας) στην άκρη της Αθ.Διάκου, πάντα ρομαντικό, ήσυχο, "έξω από τον κόσμο". Με το άνοιγμα της Αθ.Διάκου, κι εφ' όσον στρωθεί ο δρόμος για να είναι προσπελάσιμος, θα ξαναγεμίσει κόσμο από τη Δραπετσώνα .
.
Άνοιξε η Αθανασίου Διάκου με ενέργεια της Δημοτικής Αρχής που θεώρησε ότι το κλείσιμο του δρόμου εκτός από το ότι είναι ημι-παράνομο προκαλεί και μεγάλη ρύπανση στην πόλη.
.
Ο Μελετόπουλος (που διεκδικεί την Αθ.Διάκου ως "οικόπεδό του") έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία και ζητά άμεση διάνοιξη.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: