Μιχαλαργιάς και Αργύρης, στηριζόμενοι από Χρυσό και Κωνσταντινίδη αντίστοιχα οι αντίπαλοι για τη Γραμματεία του ΠαΣοΚ

***
Οι δημοτικοί σύμβουλοι Θοδωρής Μιχαλαργιάς και Κώστας Αργύρης θα είναι τελικά οι μόνοι δύο υποψήφιοι για Γραματείς του ΠαΣοΚ στη Δραπετσώνα.
***
Την υποψηφιότητα του Θ.Μιχαλαργιά προέβαλε και στηρίζει η σημερινή διοίκηση και ο Δήμαρχος κ.Αλ.Χρυσός ενώ τον Κ.Αργύρη προβάλει και στηρίζει ο συνδυασμός του Δ.Κωνσταντινίδη. Το υπόλοιπο ΠαΣοΚ σφυρίζει αδιάφορα.
***
Η πλευρά της Διοίκησης, που είναι και ο επίσημος συνδυασμός του ΠαΣοΚ [με τις ουσιαστικές ευλογίες του Κεντρικού ΠαΣοΚ αλλά και με το χρίσμα από το 2006] θεωρεί ότι δικαιούται να έχει μια οργάνωση φιλική που θα την στηρίζει, όμως η πλευρά Κωνσταντινίδη επιδιώκει τον έλεγχο της οργάνωσης για να αντιπολιτευτεί τον Χρυσό αποτελεσματικότερα και εκ των έσω και να θέσει την κατάλληλη στιγμή ζήτημα ΠαΣοκικής νομιμότητας αν οι συνθήκες ευνοήσουν.
***
Βέβαια όλοι αυτοί οι υπολογισμοί μπορεί να πέσουν έξω αν οι επόμενες εκλογές για γραμματέα γίνουν στην ώρα τους, το καλοκαίρι του 2009. Τότε είναι που θα δοθεί η ουσιαστική μάχη για το ποιος θα ελέγξει το ΠαΣοΚ και θα αποκτήσει τη δυνατότητα να επηρεάσει το επόμενο χρίσμα. Είναι μάλιστα πιθανό πολλές από τις ως τότε εξελίξεις να ακυρώσουν σχέδια που σήμερα επιδιώκουν να έχουν μακροπρόθεσμη εμβέλεια.
***
Όπως γίνεται αντιληπτό, υπό τις συνθήκες αυτές οι δυο παρατάξεις προετοιμάζονται για σκληρή μάχη την Κυριακή και το κλίμα δεν είναι καθόλου συντροφικό ή πρόσφορο για συναινέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: