4 Υποψήφιοι για τον δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

.
ΜΕΛΑΣ ΦΩΤΗΣ. Πήρε ήδη το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας και ως δήμαρχος Κερατσινίου τη στιγμή αυτή σαν πλεονέκτημά του τον μηχανισμό του δήμου αλλά σαν μειονέκτημά του την κόπωση του εκλογικού σώματος και τη φθορά της εξουσίας.
Στη Δραπετσώνα υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιό του θα είναι οι Ε.Μπαρμπαγιάννη )ήταν υποψήφια στη Δραπετσώνα το 2006), Β.Κριεζής (συνεργάτης του Ι.Τραγάκη), ο Κ.Αργύρης (γραμματέας του ΠαΣοΚ Δραπετσώνας σήμερα!!!!), ο Β.Φώτης (δημοτικός σύμβουλος του Χρονόπουλου σήμερα) κλπ.
.
ΤΖΑΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ. Θα κατέβει σαν ανεξάρτητος. Είχε 15% στο Κερατσίνι το 2006 αλλά αυτή τη στιγμή τα γκάλοπ τον φέρνουν πρώτο με 23% περίπου. Έχει σαν πλεονέκτημα το γεγονός ότι δεν έχει φθορά αλλά σαν μειονέκτημα μια πολυσυλλεκτικότητα που ξεπερνά το μέτρο και γίνεται πρόβλημα.
Στη Δραπετσώνα υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιό του θα είναι οι Χρονόπουλος, Κωνσταντινίδης (υποψήφιοι δήμαρχοι το 2006, Κατσαντώνης (υποψήφιος το 2002), Αξυπόλητος, Νοδαράκης, Αλεξίου κλπ.
.
ΠΑΤΙΔΗΣ. Υποψήφιος του ΚΚΕ που φέτος ονομάζει όλα τα ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα με κοινό όνομα και τους δίνει κοινό πρόγραμμα, κομματικοποιώντας απολύτως την παρουσία τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές
Στη Δραπετσώνα υποψήφιος θα είναι ο Γ.Πετρίδης και άλλοι.
.
ΧΡΥΣΟΣ ΑΛΕΚΟΣ. Δήμαρχος Δραπετσώνας με ένα μηχανισμό στα χέρια του και πλεονέκτημα το έργο του αλλά μεινοέκτημα τη μικρή σχετικά αναγνωρισιμότητά του στον μεγάλο δήμο που είναι το Κερατσίνι. Επειδή θα είναι πιθανότατα και ο υποψήφιος του ΠαΣοΚ από αύριο, το μειονέκτημά του θα εξαλειφθεί.
Στη Δραπετσώνα υποψήφιοι θα είναι οι Ξ.Φωτίου (υποψήφια το 1998, Γ.Τσιρίδης (υποψήφιος δήμαρχος το 2002 και 2006), Β.Τριανταφυλλίδης (του συνδυασμού του Μπεάζογλου), Κ.Πεταβρατζής, Σ.Κυραμαριός, Θ.Μιχαλαριάς, Σ.Λαγουδάκης, Ι.Τσιλάβης, Σ.Σιδηρόπουλος, Κ.Τρέχας, Γ.Μυλωνάς, Μ.Παπαδόπουλος, Μ.Κάβουρας (οι 4 τελευταίοι του συνδυασμού του Χρονόπουλου) κλπ.
.
Επειδή ψάχνετε για τα φαβορί, αυτά θα τα πούμε από αύριο που θα έχει βγει και η επίσημη στήριξη του ΠαΣοΚ για την οποία ερίζουν ο Χρυσός και ο Κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: